• Mandragóra

  Mandragóra, azaz szerencsegyökér.

  Egyes példányok gyökere emberi alakra hasonlít, és ez már az ősidőkben a termékenység jelképévé tette. A középkorban rengeteg legendát, illetve babonát költöttek róla: egyebek közt szelleműző és varázserővel ruházták fel. Úgy vélték, a szigorú előírásokat betartva, éjjel kiásott gyökér szerencsét, hatalmat, pénzt, szerelmet hoz birtoklójának, ezért az arannyal azonos árban mérték.

 • Hely

  Éttermünk története 2004-ben kezdődött. Az évek során folyamatosan fejlődtünk, alkalmazkodtunk Vendégeink igé­nyei­hez. Kezdetben klubszerűen működő helyből modern felfogású, bisztró jellegű étteremmé alakultunk át, úgy hogy közben megtartottuk azt a közvetlen, barátságos hangulatot, ami különlegessé teszi a mai világban. Célunk, hogy aki egyszer betér hozzánk, olyan vendéglátásban részesüljön, amely min­den szempontból lenyűgözi és legközelebb már törzs­ven­dég­ként köszönthessük.

  Hiszünk abban, hogy a vendéglátást csak lélekkel érdemes csinálni!

 • Ételek

  Célunk, hogy minél több kiváló hazai alapanyaggal dolgozhassunk, amelyeket büszkén meg is neve­sítünk étlapunkon. Így leltünk többek között szür­ke­mar­hára Szomor Dezsőnél Apajpusztán, sajtokra Sándor Tamás­nál Mónos­bélen, pisztrángra Tapolcán. Rövid étlapunk mindig követi a szezonalitást, amelyet hetente változó ajánlatokkal teszünk igazán változatossá. Hétköznaponként ebédidőben remek ár-érték arányú ebéd menüvel készülünk.

 • Italok

  Hazánk borai hihetetlen sokszínűek. Rengeteg energiát fek­tetünk abba, hogy minél jobban megismerjük és meg­is­mer­tes­sük Vendégeinkkel is ezt a csodálatos világot. Ezért a kimért borokat folyamatosan cseréljük a heti aján­la­tok­kal össze­han­gol­va.
  Szívügyünk a pálinka is. Szerencsére gombamód szaporodnak a kiváló minőségű pálinkafőzdék, ezért egyre nehezebb válasz­tás. Jelenleg tíz pálinkaházzal dolgozunk együtt.
  Az ebéd végére a kávé teszi fel a koronát. Kávéházi múl­tunk­ból is táplálkozva éttermektől nem megszokott minő­ség­ben szervírozzuk.

 • Rendezvények

  Éttermünk kifejezetten alkalmas rendezvények lebonyolítására, hiszen több külön résszel rendelkezünk:

  • 20 fős elegáns, szalon jellegű szobával
  • 12 fős külön résszel
  • 45 fős első résszel

  Működésünk során nagy tapasztalatot szereztünk minden jellegű rendezvény lebonyolításában. Forduljon hozzánk bizalommal, biztosan megvalósítjuk elképzeléseit.

Google+
Site by FWM