hét. júl 15th, 2024

Az ember napja mindig jól indul egy finom, friss kávé társaságában. Ha ezen sikerül túljutnunk, általában már kevés olyan dolog történhet, amely kizökkenthet bennünket megszokott napi rutinunkból és a lelki békénkből. Legalábbis nálam ez többnyire így működik. Persze az élet kiszámíthatatlan és adódhatnak ugyan váratlan helyzetek, de ezeknek a kimenetele is csak azon múlik, hogy mi hogyan reagáljuk le azokat. Habár az igaz, hogy kicsit babonás vagyok. Azzal sokan egyetértenek, hogy nem szerencsés, amikor a hónap 13. napja péntekre esik. Állítólag ilyenkor valóban több a baleset is, mert alapból feszültebben indulnak el az emberek otthonról. Reméltem, hogy velem nem történik ennek ellenére ilyesmi, hanem ahogy szoktam, ezen a reggelen is, mint bármelyik másik napon, szépen megkávézok, veszek egy forró zuhanyt, és mosolyogva elindulok a munkahelyemre, ahova majd biztonságosan meg is érkezem.

A kávé megvolt, úgyhogy be is álltam hát a zuhany alá. Mondhatom, hogy a szó szoros értelmében hidegzuhanyként ért a hír, hogy elromlott a bojler. Melegvíz ugyanis nem jött a csapból. A gyereknek meg aznap dupla testnevelésórája volt, ezért eléggé kellemetlen lett volna, ha kora délutánig nem sikerül megoldani a problémát. Hirtelen nem tudtam, hogy mégis mi a fenét csináljak… Aztán eszembe jutott, hogy az egyik barátnőmnél nemrég szerelték a csapot a vizgazfutesszerelo24.hu szakijai. Mondjuk egy csöpögő csapot nem ugyanaz megszerelni, mint egy bojlert, amiben áram is van, de gondoltam, teszek egy próbát, hátha ezt is tudják vállalni.

Mint kiderült, nagyon jól döntöttem, mert a vizgazfutesszerelo24.hu bojler szerelő kategóriában is 5 csillagos minősítést érdemel! Már csak azért is, mert nagyon gyorsan kiértek. A honlapjuk is azt írja, hogy adott esetben akár 60 percen belül is megérkeznek, ez pedig nem kitaláció. Nem szerettem volna sokat késni a munkahelyemről, ugyanakkor tudtam, hogy ha estig várok, akkor lesz egy csomó más dolog, amivel foglalkozni kell majd, és csak húzódni fog az egész történet. Így pedig minden pont jól alakult, mert indulás előtt sikerült megoldani a bojler problémáját.

Bár a régebbi típusú gázbojlerekkel szemben a mai modern villanybojlerek sokkal korszerűbbnek számítanak, itt is sok a hibalehetőség. Mégiscsak egy összetett és bonyolult elektromos készülékről van szó, ahol ráadásul a megfelelő szigetelés szerepe is kiemelten fontos. Azt ugyanakkor a vizgazfutesszerelo24.hu is leszögezi, hogy a kemény víz és a vízkő komoly problémát jelenthet a hasonló készülékek számára Magyarország nagy részén. Ebből kifolyólag amennyiben nem megfelelő az eszköz teljesítménye, jogosan gyanakodhatunk erre a problémára. Ugyanakkor fontos, hogy bármilyen meghibásodás esetén hozzáértő szakemberrel ellenőriztessük a készüléket. Én már biztos, hogy csakis ezt fogom tenni, és a bojlerem javítását minden esetben a vizgazfutesszerelo24.hu-ra bízom majd.

Az egyébként talán már az előzőekből is kiderült, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu nem csupán egy nagyon jó bojler szerelő kollégával rendelkezik, hanem számos kiváló szakemberrel, akik folyamatosan állnak rendelkezésünkre bármilyen víz-, gáz-, illetve fűtésszerelési probléma megoldásában. Főleg télen nem kellemes, ha ezeken a rendszereken belül valamilyen meghibásodás történik, ezért érdemes is ellenőriztetni például a központi fűtésünk elemeit minden évben, hogy a fűtési szezont úgy tudjuk kezdeni, hogy biztonságban érezzük magunkat, illetve csak kisebb kényelmetlenségként éljük meg azt, ha egy időben felfedezett probléma javításáért fizetnünk kell ahelyett, hogy két napig ne legyen ugyan gázfogyasztásunk, de ezzel egyidőben meleg sem a szobában. A profi csapatra ebben is számíthatunk, legyen szó bármilyen kisebb vagy nagyobb feladatról!

Vélemény, hozzászólás?