pén. júl 19th, 2024
pihenőszék

Az által, hogy megszületik a várva várt csoda, a gyermekünk, mi is újjászületünk, megszületik a szülői énünk, akik aggódik, aki többé nem magát helyezi első helyre, hanem mindenben azt keresi mi a legjobb a gyermeke számára. Ennek a csodás változásnak a következménye az is, hogy a szülők nagy többsége beszerez már akár gyermeke érkezése előtt egy pihenőszéket az apróság számára.
Mindazok akik beszereznek egy ilyen pihenőszéket két csodás előnyben részesülnek. Az egyik fő oka annak hogy a szülők ezt a pihenőszéket választják annak köszönhető, hogy a pihenőszéknek van egy kellemes rezgése, ami egy hatalmas nyugalmat ajándékoz az aprócska gyermeknek. Valamint, nagyon kedvelt a szülők körében az is, hogy kellemes, nyugtató zenei dallamok is társulnak a ringató rezgéshez, aminek köszönhetően a baba lehet bármennyire nyűgös, fáradt, vagy bújhatnak a fogacskái, amint bekerül a pihenőszékbe megnyugszik és a könycseppek helyét felváltják a kacajok.


A második előnye pedig ennek a csodás pihenőszéknek nem más mint a súlya, hiszen pehely könnyű. A súlyának köszönhetően a szülők nagyon kedvelik hogy bármiféle tennivaló végeznek, gyermekük melletük lehet, hiszen nem igényel erőfeszítést éppen oda vinni a pihenőszéket ahol dolgunk akad. A kisbaba számára is megnyugtató az, hogy mindig érezheti szülei közelségét és a pihenőszékből nyomonkövetheti szülei tevékenységét, új tárgyakkal ismerkedve. Sokkal biztonságosabb és megnyugtatóbb egyaránt a szülő és a gyermek számára is, hogy egymás közelében vannak, annak ellenére hogy a szülő a házkörüli tevékenységét végzi, mosogat, főz, takarít vagy épp kertészkedik és gyermekét mégsem kell a kiságyba, egyedűl a szobában hagyni.
A pihenőszék beszerzése előtt kiválaszthatjuk azt a színt és azt a mintás huzatot amely leginkább illik otthonunkba. A pihenőszékek újszülött kortól használhatóak, addig a pontig amíg a gyermek el nem éri a 9 kg-ot, vagy amíg a gyermek nem tud egyedül üldögélni. A pihenőszék tartalmaz egy játékhídat, amit könnyen eltávolíthatunk ha szeretnénk, 3 pontos biztonsági övet, ami a gyermek védelmét szolgálja, és mi több a rezgő funkciót, valamint számos nyugtató dallamot.

Vélemény, hozzászólás?