szo. ápr 13th, 2024
fan coil termosztát

Egy adott ingatlan berendezésén túl, még jó néhány feladat adódik, hiszen az épületgépészeti teendőket is ide kell sorolni. Szerencsére, jó sokat fejlődik folyamatosan ez a rész, ezért a Fan Coil termosztát nevét itt érdemes megemlíteni.

Mivel az időjárás mellett, már szinte az éghajlat is egyfajta változást mutat hazánkban, ennek köszönhetően nemcsak fűteni, hanem hűteni is egyre többet kell. A Fan Coil termosztát kiválóan alkalmazható mindezekre. Főként irodahelyiségekben, nagyobb épületegyüttesekben, hotelekben szokás felszereltetni.

Könnyedén beépíthető, költséghatékony és igazán stílusos. A Fan Coil termosztát lényegében egy hőcserélőt takar, amin keresztül az adott ventilátor keringteti a levegőt. Létezik beépített, valamint falra szerelhető verziója is.

A szobák hőmérsékletét pontosan meg lehet általa szabni. Ma már az LCD kijelzős kialakítás a leginkább elterjedt az összes modell közül. Akár padlófűtésre is kapcsolható, vagyis ez a rendszer is egyszerűen szabályozható a segítségével.

Vélemény, hozzászólás?