ked. júl 16th, 2024
kép felrakása falra fúrás nélkül

Elég már csak egy okostelefon ahhoz, hogy kiváló fényképeket készítsünk a természetben, vagy éppen a család körében. A modern megoldásoknak hála pedig a nyomtatás sem okoz már kihívást, amit kisebb-nagyobb változatban végezhetünk el. Egy kedves emléket könnyen keretbe foglalhatunk és kitehetjük a szobában bárhová. A kép felrakása falra fúrás nélkül megoldható.

Erre általában olyankor van szükség, amikor nem szeretnénk szerszámot ragadni. A beton falakat gyakran csak komoly átütőerővel lehet hatékonyan megmunkálni. Ellenben a gipszkarton elemekkel pedig lehet, hogy azok nem viselnék el a csak egyetlen pontban való felfüggesztést. A kép felrakása falra fúrás nélkül tehát olyan létjogosultságot kap, amivel megéri élni. De hogyan kezdjünk neki?
Így történjen a kép felrakása falra fúrás nélkül

Első lépés mindig a felület ellenőrzése. Ha csempére történik a művelet, akkor legyünk biztosak abban, hogy a burkolóelem nem válik le a helyéről. Más esetben a sérülésmentes vakolat, glettelés legyen biztosítva. A kép felrakása falra fúrás nélkül tisztítással, portalanítással kezdődik, majd jöhet a ragasztás. Erre a célra csak speciális összetevőt használjunk, amilyen lehet a Sikaflex® 118 Extreme Grab példaképpen.

Ebben biztosan nem fogunk majd csalódni. Amint kijelöltük a végső helyet máris vihető fel a komponens. Ez mehet a falra vagy a kép keretére. Még a ragasztó bőrösödése előtt illesszük helyére a fotót és készen vagyunk. A kép felrakása falra fúrás nélkül ennyire egyszerű, amivel akárki elboldogul speciális szerszám vagy szaktudás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?