pén. okt 18th, 2024
napvitorla árnyékoló

Bár a 2023-as tavasz elég hűvösnek ígérkezik, jó eséllyel a nyári időszak most is igen forróra fog sikerülni, mint az történt az elmúlt években. Teljesen érthető, ha szeretjük kihasználni okosan a kertünket és ott heverésznie, miközben szépen süt a Nap.

A probléma olyankor merül fel, ha nincs a közelben egy lombosabb fa, ami alá behúzódhatunk a perzselő forróság elől. A napvitorla árnyékoló kiváló megoldást kínál a felmerülő problémával szemben. Természetesen lehet csemetéket ültetni, bokrokat telepíteni, de amíg ezek megnőnek, addig sem kell izzadnunk feleslegesen. A napvitorla árnyékoló kínálat között mindenki megtalálja azt a típust, ami a leginkább a környezetbe illeszkedik.

Nem kell megtörni a hangulat varázsát, mert a három-, illetve négyszögletű napvitorlák sokféle színben elérhetők. Az ultraviola sugárzás elleni védelemmel ellátott, sűrű poliészter szövet több funkcióval rendelkezik. Azon túl, hogy a napvitorla árnyékoló 90 %-ban megszűri a közvetlenül beeső sugárzást, még az eső ellen is védelmet kínál. Ha oldalasan van telepítve, úgy az erős széllökéseket is képes kivédeni, de ehhez fontos a stabil rögzítés. A széleinél megerősített napvitorla árnyékoló, el van látva rozsdamentes acél gyűrűkkel a könnyű kifeszítés érdekében.

Felesleges drága pergolát vásárolni és telepíteni, hiszen egy ilyen fedél alatt a kerti bútorok kiváló helyet kapnak. Ha tehát szeretnénk élvezni a frisslevegőt, de mellkőznénk a leégést, akkor a napvitorla árnyékoló alatt jó fogjuk érezni magunkat minden alkalommal. A mineralholding.hu weboldalon széles kínálatot találunk, kiváló árak kíséretében.

Vélemény, hozzászólás?