ked. máj 21st, 2024
telefon üvegfólia

A termék jóval többe kerül, mint egy hagyományos változat, viszont ezt ellensúlyozza azzal, hogy védelmet nyújt a komolyabb fizikai behatásokkal szemben. A telefon üvegfólia az egyik legfontosabb kiegészítő, amit vásárolhat. Alig látható és érezhető, ezért egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi használatot. A mobil kijelzője rendkívül érzékeny, így már az is elég a sérüléshez, ha abba a zsebébe teszi, amelyikben egy kulcs van.

Egy karcos képernyő esztétikailag nem előnyös, viszont ha betörik egy esés során, akkor teljesen használhatatlanná válik. A telefon üvegfólia használatával megúszhatja a javítást, ami mellesleg nem olcsó mulatság, így érdemes inkább a megelőzésre koncentrálni. A felhozatalban sokféle típust találhat, ezért a beszerzéskor célszerű körültekintőnek lenni. Az olcsóbb és drágább variáció között jelentős különbség van, ami a tartósságot és a hatékonyságot illeti. Az üzletek dolgozói a telefon üvegfólia felhelyezésében is szívesen segítenek, amennyiben igényt tart rá.

Az USB lightning kábel nem törik meg

A manapság gyártott Apple készülékek elengedhetetlen kiegészítője. Az USB lightning kábel a prémium kategóriát képviseli. Sokféle kivitelben van jelen a termékpalettán, így kedvére válogathat. Általánosságban mindegyik típusról elmondható, hogy támogatja a gyorstöltést, strapabíró és esztétikus. A Puregear Metallic kimondottan közkedvelt az Apple tulajdonosok körében. Ez kicsit sem meglepő, hiszen ez a fonott vezeték stílusos és hosszú élettartamú.

A fonott fém kialakításának hála, csekély az esélye a kontakthibának és a gubancokból adódó törésnek, sőt, hatékony védelmet biztosít a kisebb sérülésekkel szemben. Az USB lightning kábel vásárlásakor célszerű megbizonyosodni arról, hogy a választott darab rendelkezik-e MFI tanúsítvánnyal. Ez az irat arra mutat rá, hogy a tartozék megfelel a gyártó sajátos irányelveinek. Az AluCable Twist egy másik népszerű vezeték, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Mindenféle Apple termékhez csatlakoztatható. A tekercselt USB lightning kábel kicsi mérete ne tévessze meg, ugyanis szükség esetén 1,5 m-re nyújtható.

Vélemény, hozzászólás?