ked. máj 21st, 2024
Padlófűtés szerelés

Az utóbbi években egyre inkább elterjedtek az olyan alacsony hőmérséklettel működő fűtési rendszerek, mint a padlófűtés. A hagyományos radiátoros megoldással szemben, sokkal energiatakarékosabb és komfortosabb megoldásról van szó, amely manapság igen gyakori az új építésű lakóházakban és középületekben.

A padlófűtési rendszer kiépítése ugyan költségesebb a radiátoros fűtési megoldásoknál, azonban hosszútávon garantáltan megtérülő beruházásról van szó. Padlófűtés szerelés előtt azonban ajánlott néhány dologgal tisztában lennünk. A megfelelő burkolat kiválasztására érdemes kellő figyelmet szentelni, ugyanis a tökéletes hatékonyság csak padlófűtéshez használható burkolat esetében érhető el, míg az energiatakarékos működés érdekében kerülni kell a szőnyeghasználatot.

A padlófűtés szerelés, telepítés csak hozzáértő szakember által végezhető, ami akár komolyabb költséggel is járhat a tervezési és munkadíjat is figyelembe véve. Mindent összegezve a padlófűtés egy modern fűtési rendszer, amivel akár 15-25%-os energiaköltség megtakarítás is elérhető.

Kazán szerelés profi szakemberek által

Napjaink fűtési megoldásainak terén egyre inkább előtérbe kerül az energiahatékonyság kérdése. A gázkazán, ezen belül is a kondenzációs gázkazán egy olyan magas hatásfokkal üzemelő berendezés, ami az égéshőt hasznosítja a tüzelőanyag fűtőértéke helyett.

A kondenzációs kazán szerelés, bekötés minden esetben megfelelő szakképesítéssel rendelkező gázszerelő szakember feladata, aki segít a tervezési, beüzemelési, engedélyeztetési és karbantartási feladatok ellátásában is. A FűtésRevital cég tapasztalt gázszerelő szakemberei által végzett régebbi és újabb típusú kazán szerelés, karbantartás és beüzemelés, akár engedélyhez kötött kazán csere is elérhető szolgáltatás.

A szakszerű kazán szerelés és beüzemelés a biztonság szempontjából is rendkívül fontos, úgy mint a készülékek rendszeres, szakemberek által végzett karbantartása. A rendszeres fűtésrendszer tisztítás ugyanis a hatékonyság növelése mellett biztosítja a készülék hosszabb élettartamát, problémamentes működését is.

Vélemény, hozzászólás?